Home SPORT VIDEO: Ndërhynë ashpër ndaj policisë

VIDEO: Ndërhynë ashpër ndaj policisë

709
0
SHARE

Një futbollist i skuadrës Gimnasia pas ndërhyrjes ndaj një lojtari kundërshtar ka arritur të rrëzojë edhe policin që ishte duke qëndruar jashtë fushës.

 Gjatë ndeshjes ndërmjet ekipeve të futbollit, Argentinos Juniors dhe Gimnasia La Plata është shënuar një situatë e pazakonshme. Në fakt, një policë i qetë po përcjellte situatën jashtë fushës, kur një futbollist i ekipit, Gimnasia ndërhyri ndaj tij. Rasti natyrisht ka qenë i paqëllimte, sepse në të kundërtën personi që bën këtë do të arrestohet, por në rastin tonë polici madje i ndihmoi futbollistit.