Home Aktuale Musliu:Qytetarët të mendojnë mirë për të arthmen e Bujanocit(video)

Musliu:Qytetarët të mendojnë mirë për të arthmen e Bujanocit(video)

612
0
SHARE

Kryetari i Lëvizjes së Progresit Demokratik Jonuz Musliu sot rreth orës 12:25 minuta votoi në vendvotimin numër 8 në shkollën fillore “Naim Frashëri” në fshatin Konçul.

Pas kryerjes se obligimit kryetari Musliu ka ftuar popullatën e Komunës së Bujanocit që të dalin sa më masovikisht në këto zgjedhje dhe ti japin votën atyre që mendojnë se meritojnë votën e tyre dhe për ata që meritojnë dhe din të udhëheqin me Komunën tonë. /Lugina Press/

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=UKhHlhgcMyY&feature=youtu.be  ” width=”560″ height=”315″]