Home Aktuale Miftiu i BIPBM-së Nexhmedin Saqipi merr vaksinën kundër koronavirusit

Miftiu i BIPBM-së Nexhmedin Saqipi merr vaksinën kundër koronavirusit

231
0
SHARE

 Miftiu  i BIPBM-së Nexhmedin Saqipi  sot ka marrur vaksinën  e parë  Pfizer,kundër koronavirusit.

Saqipi posa ka marrur vaksinën  ka plasuar disa foto në faceebok së bashku me një status.

Sot, sapo mora vakcinën e pare Pfizer, nje obligim qytetare, shteterore, nacional dhe nderkombetare, per mbrojtjen dhe sigurine shendetesore njerezore.