Home Aktuale Promovimi i librit “Jeta dhe vepra e hafez Nazmi Avdiut” i...

Promovimi i librit “Jeta dhe vepra e hafez Nazmi Avdiut” i autorit Mevludin Xhelili(video)

314
0
SHARE

Në Solothurn të Zvicrës është promovuar monografia “JETA DHE VEPRA E HAFËZ NAZMI AVDIUT” të autorit Mevludin Xhelili.
Promovimi është bërë në ambientet e Televizionit Syri Blue(Syri TV) ndaj dhe mund ta ndiqni videon e ralizuar nga Syri Blue

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=yyTt4PkrbHg#action=share ” width=”560″ height=”315″]