Home Aktuale Pensionohet arsimtarja Jalldëze Ebibi, e nderuar dhe e respektuar nga...

Pensionohet arsimtarja Jalldëze Ebibi, e nderuar dhe e respektuar nga kolektivi

697
0
SHARE

Në rrespekt të shkuarjes  në  pension të arsimtares Jalldëze Ebibi,  drejtoria e shkollës fillore” Muharrem Kadriu” në Tërrnovc,  ka organizuar një takim përshëndetës që tashmë është bërë tradicional me ardhjen e  drejtorit  Naser Zairi në këtë institucion arsimor.

Drejtori i kësaj shkolle Naser Zairi me këtë rast e vlerësoi lartë kontributin  e arsimtares  Jalldëze Ebibi.

E Jalldëze Ebibi  me këtë rast  duke   falënderuar drejrtorin për organizmin solemn të shkuarjes në pension , ka falënderuar dhe  kolektivin për bashëpunim të mirë.

Nga ana tjetër edhe kolektivi i shkollës e kanë vlerësuar punën  dhe sjelljet e sajë./Lugina Press/

Video