Home Aktuale Ndahen mjetet fianciare për kompenzimin e dëmeve nga breshëri

Ndahen mjetet fianciare për kompenzimin e dëmeve nga breshëri

76
0
SHARE

Shtabi për Situata të Jashtëzakonshme i komunës së Bujanocit në mbledhjen e mbajtur sot ka miratuar konkluzionin për ndarjen e mjeteve financiare për kompenzimin e dëmeve sipas Raportit të Komisionit për Vlerësimin e dëmeve në objektet e banimit familjar dhe të kulturave bujqësore nga reshjet e dendura të shiut dhe breshërit më datë 22.06.2022.

Komuna e Bujanocit për kompenzimin e këtyre dëmeve ka ndarë 7.861.000 dinarë ose 66.620 euro.