Home Aktuale Leonora Mehmeti merr vendimin për drejtor të shkollës së Tërnocit nga...

Leonora Mehmeti merr vendimin për drejtor të shkollës së Tërnocit nga Ministria e Arsimit

183
0
SHARE

Ministria e Arsimit i ka dhënë vendimin Leonora Mehmetit për të udhëhequr shkollën fillore “Muharrem Kadriu “ në Tërnoc në madatin katër vjeçar, raporton Lugina Press.
Leonora Mehmeti fillimisht mori mendimin pozitiv edhe nga këshilli i arsimtarëve dhe ai i shkollës.
Me këtë rast Memeti ka shkruar në profilin e saj në facebook ka falënderuar të gjithë ata që e përkrahën.
“Faleminderit të gjithë atyre që ishin me mua”.
“Do të vazhdojmë bashkë edhe më fuqishëm për të mirën e shkollës” ka shkruar Leonora Mehmeti .