Home Aktuale Kuvendi Komunal i Bujanocit miraton buxhetin për 2017

Kuvendi Komunal i Bujanocit miraton buxhetin për 2017

251
0
SHARE

Kuvendi Komunal i Bujanocit  sot ka  aprovuar  vendimin  për buxhetin e vitit 2017.

  Në seancën e sotme të Kuvendit Komunal  të Bujanocit me shumicë votash  është  aprovuar  vendimin  për buxhetin e vitit 2017 prej 940.716.000 dinarësh.

“Vendimi i ri parasheh 23 milion dinarë mjete për ndihmë bujqësisë dhe 10 milion tjera që janë të parapara për të ndihmuar biznesin lokal. Katër (4) milion dinarë parashihen për projektet në bashkëpunim me donatorët ndërkombëtarë”, është shprehur  Shaip Kamberi kryetar i komunës së Bujanocit.

Ndarja e buxhetit është bërë në mënyrën sa më racionale, duke  mos anashkaluar as projektet që duhet vazhduar dhe ato të reja në infrastrukturë  është shprehur Kamberi ./Lugina Press/