Home Aktuale “Dituria” në Bujanoc organizon kurse në lëndë të caktuara

“Dituria” në Bujanoc organizon kurse në lëndë të caktuara

531
0
SHARE

Shoqata Kulturore Dituria në Bujanoc organizon kurse. Matematikë, Biologji, Kimi. Gjuhë Angleze, Gjuhë Gjermane, Gjuhë Turke dhe Gjuhë Serbe dhe Kuran. Gjatë këtij viti do të organizohen edhe aktivitete tjera si edukative,seminare, trajnime dhe eksukursione. Shoqata Kulturore DITURIA ju mundëson të shfrytëzoni edhe Bibliotekën që do tju pasurojë me libra të shumtë. Kurset që do të mbahen do të jenë me pagesë minimale përveq Kur’anit që do të jetë falas. Aplikimim mund ta bëni edhe online zbriteni formularin në këtë link: https://drive.google.com/…/0B2mxcm0JpJQNMW5fX0tDYmZUe…/view… – dhe ta dërgoni në emailin tonë zyrtar “dituria.bujanoc@gmail.com” ose mund të vini tek zyret tona në Bujanoc. Rruga e Kosovës nr:63