Home Authors Posts by Lugina Press

Lugina Press

6218 POSTS 0 COMMENTS

Aniku nga Tërnoci i Bujanocit sërisht kthehet me çmim nga festivali”Fluturat”...

Anik Hamidi nga Tërnoci i Bujanocit sërisht kthehet me çmim nga festivali"Fluturat" 2022 i cili u mbajt në Komanovë. Festivali i 14 i këngëve për...

Pensionohet kontabilisti i sh.f “Muharrem Kadriu” në Tërrnovc Naser Xheladini

Për Naser Xheladinin  sot ishte dita e  përshëndetjes dhe e  ndarjes nga kolektivi i shkollës fillore”Muharrem Kadriu”në Tërrnovc e veçmas nga adiministrata. Me lotë në...

Sh.f “Muharrem Kadriu” në Tërnoc nderon veprën e arsimtarit Xhemail...

 Drejtoria e shkollës fillore"Muharrem Kadriu" në Tërnoc,sot  ka përkujtuar  dhe nderuar  veprën e arsimtarit  Xhemail Salihi-Xhemi i cili ndërroi jetë të hënën më 2...

Në Tërnoc varroset veterani i arsimit, mësuesi Muzafer Ibrahimi

 Në prani të familjarëve,ish nxënëve,  miqëve, kolegëve  e veteranëve arsimit dhe qytetarëve të shumtë, është varrosur sot veterani i arsimit,  mësuesi Muzafer Ibrahimi nga...

Tërnovcasja Yllka Imeri shpallet ligjëruesja me përformancë më të mirë nga...

Universiteti “Fehmi Agani” ndanë mirënjohje për vlerësim të përformancës së stafit akademik. Yllka Imeri shpallet ligjëruesja me përformancë më të mirë nga Universiteti "Fehmi Agani"...

Në Maltërnoc zëvendësohen shtyllat elektrike largohet rreziku për...

Për nxënësit e fshatit Maltërnoc  erdhi  shpresa sepse  tashmë është evituar rreziku  në rrugën që ata e kanë frekuentuar për të shkuar në shkollë.  Në...

Në Maltërnoc fillon zëvendësimi i shtyllave elektrike që mund t’i rrezikonin...

Për nxënësit e fshatit Maltërnoc tashmë po vjenë një shpresë sepse  në rrugën që ata e kanë frekuentuar për të shkuar në shkollë,   çdo...

E kundërta e bidatit

NGA:Hoxhë Husamedin Abazi E kundërta e bidatit Sa herë që e bëjmë trajtimin e ndonjë ndodhie madhore dhe me ndikime të mëdha në historinë islame dhe...

APN dhe LR në koalicion për zgjedhjet parlamentare

Sot, në ambientet e Sallës së Konferencave pranë Administratës Komunale të Preshevës, kryetari i Alternativës për Ndryshim, Shqiprim Arifi bashkë me Sami Salihun, kryetarin...

Një natë, mes dy ditëve në Kosovë…

Reportazh Nga Besim Dybeli-Kryetar i Unionit të Gazetarëve Shqiptarë, dega Elbasan                        Një natë, mes dy ditëve...