Home Aktuale Arifi: Ne punojmë, ju vlerësoni

Arifi: Ne punojmë, ju vlerësoni

412
0
SHARE

Në fshatin Nesalcë të komunës së Bujanocit ka filluar asfaltimi i rrugës qarkore në gjatësi prej 415 metrave dhe gjërësi në 5 metra.
Ky projekt arrinë në 5.5 milion dinarë dhe është financuar nga buxheti komunal i Bujanocit.
“Ne punojmë, Ju vlerësoni “ kështu është shprehur kryetari i Bujanocit Nagip Arifi në profilin e tij në facebook me rastin e filimit të punimeve të këtij projketi.
Me këtë rast Arifi po ashtu ka shkruar se asfaltimi i kësaj rruge qarkore, jo vetëm se ka përmirësuar infrastrukturën në këtë vendbanim, por njëkohësisht lidhë Nasalcën me Letovicën dhe kështu lidhë dy komunat shqiptare Bujanocin me Preshevën./Lugina Press/