Home Shëndeti Ushtro një orë në ditë, redukto mundësinë e kancerit

Ushtro një orë në ditë, redukto mundësinë e kancerit

646
0
SHARE

Të ushtruarit vetëm një orë në ditë redukton mundësinë e rrezikut për kancer të gjirit, pa marrë parasysh peshën dhe moshën e një gruaje.

Ato gra që bëjnë ushtrime një orë në ditë janë 11 përqind më pak të prirura që të preken nga kjo sëmundje.

Të ushtrosh më gjatë rrit mbrojtjen kundër kancerit, e po ashtu ushtrimet ju mbrojnë nga format më agresive të sëmundjes.