Home Aktuale Urimi i kryetarit të komunës së Bujanocit, Dr.NagipArifi, me rastin e fillimit...

Urimi i kryetarit të komunës së Bujanocit, Dr.NagipArifi, me rastin e fillimit të Ramazanit

227
0
SHARE

Me emrin e Zotit, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

Të nderuar motra dhe vëllezër besimtarë,

Pranoni urimet më të përzemërta me rastin e fillimit të muajit të bekuar të Ramazanit.

Urojmë që në këtë muaj në familjet tuaja,parasëgjithash të mbretërojë paqja, harmonia, dashuria dhe solidariteti.

Në këtë muaj të sakrifices urojmë që Zoti t’ua lehjtësojë agjërimin, t’ua pranojë atë dhe të gjitha lutjet dhe adhurimet e bëra gjatë tij.

Po ashtu urojmë të jemi më të devotshëm dhe të ngritemi në nivelin shpirtëror më afërZotit tonë.

Paqja dhe Mëshira e Zotit qoftë mbi Ju !

 

Dr.NagipArifi,

Kryetar i komunës së Bujanocit

 

LEAVE A REPLY