Home Aktuale Shkolla e Tërnocit realizon krosin vjeshtorë, drejtori ndanë mirënjohje për nxënësit

Shkolla e Tërnocit realizon krosin vjeshtorë, drejtori ndanë mirënjohje për nxënësit

567
0
SHARE
Gjatë vikendit të kaluar shkolla fillore” Muharrem Kadriu” në Tërnoc ka realizuar krosin vjeshtorë.
Ndër të tjera në organizim të profesorëve të edukatës fizike janë organizuar edhe gara në vrapim me nxënësit e klasëve të larta.
Me këtë rast profesori i edukatës fizike Ylber Destani u shpreh i kënaqur me orgaznizmin dhe interesimin e nxënësve për pjesëmarrje në gara.
E drejtori i shkollës Vahidin Iseni, ndau mirënjohje për nxënësit të cilët treguan shkathtësi e shpejtësi në gara.
Sipas tij kjo është një motivim për nxënësit që të kenë dashuri ndaj vrapimit dhe sportit në përgjithësi.
Përveç vrapimit kjo ditë kaloi në një entuziazëm dhe gëzim në mesin e shkollës fillore”Muharrem Kadriu” në Tërnoc./Lugina Press/