Home Aktuale Ruzhdi Lata, kryetar i Komunës së Dibrës (Foto)

Ruzhdi Lata, kryetar i Komunës së Dibrës (Foto)

529
0
SHARE

Maqedonia votoi për zgjedhjet lokale. Qytetarët vendosën për 45 komuna dhe në Bashkinë e Shkupit që në rrethin e parë, ndërkaq në rrethin e dytë u votua në 35 komuna tjera. Partitë shqiptare, Aleanca për Shqiptarët, Lëvizja Besa, PDSH dhe BDI garuan mes vete në 13 komuna.

Telegrafi Maqedoni ju sjell të detajuara rezultatet minut pas minute, të bazuara në Komisionin Shtetëror Zgjedhor.

Komuna e Dibrës | Ora: 21:32 | Vota të numëruara: 100% |
3. Ruzhdi Lata, BDI: 4.430
14. Arben Agolli, Aleanca për Shqiptarët: 3.918