Home Aktuale Presheva dhe me dy hafiza të Kuranit

Presheva dhe me dy hafiza të Kuranit

339
0
SHARE

Komunës së Preshevës pritet ti shtohen edhe dy hafiza(memoriz) të Kur’anit.

Gjatë ditës së sotme u zhvilluaa  seanca e parë dëgjimore e kandidatëve për hafiza: Agon Mehmeti nga fshati  Corroticë dhe Kreshnik Ibrahimi nga Presheva.

Agon Mehmeti dhe Kreshnik Ibrahimi janë dy nxënës të cilët kanë mësuar Kuranin përmendësh në shkollën  e hivzit (memorizimit të Kur’anit Fisnik): “el – Hidaje”, nën drejtimin e hfz. Orhan Ademit në Preshevë.

Dëgjimi i hivzit (memorizimit të Kur’anit) nga hafizat kandidat është duke u bërë në prani të komisionit:

Hfz. Orhan Ademi – kryetarë.Hfz. Nexhat Jashari – anëtarë.Hfz. Abdulkerim Ebibi – anëtarë.
Hfz. Vesim Abdiu – anëtarë./Lugina Press/