Home Pasqyra Javore Pasqyra javore

Pasqyra javore

661
0
SHARE

Edhe java  që e lam pas në komunat e Bujanocit, Preshevës dhe Medvegjës është karakterizuar me ngjarje të shumta të karakterit politik, social, kulturor, ekonomik dhe sportiv.

Deputeti i vetëm shqiptar në Serbi, kërkon që Lugina të bëhet pjesë e dialogut