Home Aktuale Nipi që me mallë kujton 22 vjetorin e vrasjes së dajëve...

Nipi që me mallë kujton 22 vjetorin e vrasjes së dajëve Isa dhe Shaip Saqipi

708
0
SHARE

Rexhep Ramadani është nipi i dy vëllezërve Isa dhe Shaip Saqipi nga Dobrosini të cilët ishin martirët e parë në Lugina të Preshevës.

Sot më 26 janar 2022, pas 22 vitve nipi i dy dëshmorëve Rexhepi  ndjenë mallin e mërzinë që dajtë e tyre nuk janë më.

Rexha sot më 22 janar kujton pritjen e dajëve të tij që ia bënin kur  ishin të gjallë dhe këngët patriotike të tyre.


” Ehhh sa të jem gjallë kemi me qenë në zemrën time” ka shkruar  mes tjerash Rexha sot më 22 vjetorin e vrajes së dajëve të tij, dy vllezërve Saqipi nga fshati Dobrosin të Bujanoci.

Isa e Shaip Saqipi  u vranë më 26 janar të vitit 2000 nga  nga forcat serbe./Lugina Press/