Home Aktuale Nagip Salihi nga Tërrnovci i kthehet muzikës, së shpejti dhe...

Nagip Salihi nga Tërrnovci i kthehet muzikës, së shpejti dhe “Sofra e Tërnocit”(video)

1556
0
SHARE

Këngëtari i mirënjohur Nagip Salihi nga Tërrnovci i madh,  komuna e Bujanocit pas një pauze të gjatë i rikthehet muzikës.

Dikur i këndonte Tërrnovcit, dhe shqiptarisë gjithandej por sfidat e jetës  e bënë që  për një kohë të gjatë të pauzon  në muzikë, ishte ky këngëtari Nagip Salihi nga Tërrnovci.

Për gjeneratat e vjetra ishte shum i njohur ngase me zërin e tij i  mbushte plot energji.

Ndërkoh,  Nagipi pas një pauze ka vendosur  sërisht t’i kthehet muzikës shqipe.

Këtë po e bënë duke i’u falënderuar këngëtarit të gjeneratës së re të këtij shekulli Ridvan  Saqipi po ashtu nga Tërrnovci.

Nagip Salihu tashmë është duke  përgaditur një album me këngë  të bukura shqipe në studion “Allegro Ridvan Saqipi”, me çrast  disa nga këngët e vjetra do të kenë mundësi të ndëgjojnë edhe gjeneratat e reja.

Vlenë të thkesohet se përveç albumit, së shpejti do të realizohet dhe  “Sofra e Ternocit”  përmes studio “Allegro Ridvan Saqipi” ,me këngetarin e mirënjohur Nagip Salihu dhe Ridvan Saqipi./Lugina Press/