Home Aktuale Mundësi e mirë për anëtarësimin bizneseve në Dhomën e Tregtisë, Ekonomisë dhe...

Mundësi e mirë për anëtarësimin bizneseve në Dhomën e Tregtisë, Ekonomisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi

785
0
SHARE

Drejtori  i kompanisë mediale “Spektri”  Nexhat Behluli ,  njëherit dhe afarist nga Lugina e Preshevës  ka zhvilluar një takim në   Dhomën  e  Tregtisë, Ekonomisë dhe Industrisë Shqipëri-Serbi.

Në takimin e zhvilluar është diskutuar për bashkëpunimin në  mes  kësaj dhome dhe bizneseve të rajonit të Luginës së Preshevës.

Ndërkohë Nexhat Behluli  në profilin e tij  në facebook ka bërë të ditur  se deri më 20 prill është afati i anëtarsimit të Bizneseve nga Shqipëria dhe Serbia.

Po ashtu bëhet e ditur se më 1 dhe 2 maj do të bëhet mbajtja e Kuvendit zgjedhor të Organeve udhëheqëse të këtij Institucioni ekonomik të përbashkët Shqipëri-Serbi.