Home Aktuale Kryetari i KBI-së në Bujanoc Sulejman Fejzullahu, uron festën e fitër bajramit

Kryetari i KBI-së në Bujanoc Sulejman Fejzullahu, uron festën e fitër bajramit

533
0
SHARE

Paqa dhe shpetimi qofte mbi ju

Te nderuar vellezer dhe motra,kam knaqesine dhe nderin qe ne emerin tim personal dhe ne emer te kbi Bujanovc te ju uroj festen e fiter bajramit,duke lute Allahun xh.sh.qe te na i pranon agjerimin dhe lutjet qe i beme gjate muajit te ramazanit.Allahu xh.sh.ju dhashte miresit dhe begatit ne familjet tuaja.Qofshit nen mbrojtjen dhe meshiren e Allahut xh.sh.

Kryetare i kbi Bujanovc:

Sulejman ef.Fejzullahu