Home Aktuale Haliti:Do ti shqyrtojmë kërkesat e qytetarëve pa marrë parasysh etnitetin dhe bindjet...

Haliti:Do ti shqyrtojmë kërkesat e qytetarëve pa marrë parasysh etnitetin dhe bindjet politike

452
0
SHARE

Në seancën e djeshme   të   këshillit  komunal, Fadil Haliti është emëruar  kryeshef  i ri   administratës komunale të Bujanocit.

Me këtë rast në një prononcim kryeshef  i ri  i  administratës komunale  të Bujanocit  Fadil Haliti  ka thënë se për mua  kjo nuk është një privilegj por një obligim dhe përgjegjësi. Sipas tij prioritet do të kenë të gjitha kërkesat e qytetarëve të bazuara me ligj pa marrë parasysh etnitetin e tyre apo bindjet politike.

Haliti po ashtu ka thënë se detyrën e kryeshefit do të kryej me përpikmëri dhe ndërgjegje   duke bashkëpunuar me të gjithë kryeshefat e drejtorateve brenda administratës komunale të Bujanocit.

Brenda admistratës komunale të Bujanocit  veprojnë 9 njësi, apo drejtorate me të cilët duhet  ti koordinoj punët kryeshefi i administratës komunale por secili kryeshef është kompetent për drejtoratin e vet ka thënë kryeshef  i ri   administratës komunale   të Bujanocit  Fadil Haliti./Lugina Press/