Home Aktuale Drejtori i shkollës së Tërnocit vazhdon t’i nderoj mësimdhënësit e ndjerë ...

Drejtori i shkollës së Tërnocit vazhdon t’i nderoj mësimdhënësit e ndjerë për veprimtarinë e tyre

753
0
SHARE

Drejtori i shkollës fillore” Muharrem Kadriu” në Tërnoc, Vahidin Iseni ka vazhduar edhe më tutje t’i nderoj  mësimdhënësit e kësaj shkolle të cilët tashmë kanë kaluar në amshim.

Sot me rastin e përfundimit të vitit shkollorë ka ndarë mirënjohje dhe për tre mësidhënës tashmë të ndjerë.

Mirënjohjet janë ndarë për mësuesin Muzafer Ibrahimi, Naser Jusufi e Njazi Bajrami

Drejtori Vahidin Iseni ka ngritur lartë punën dhe veprimtarinë e mësesëvë në fjalë.

Ndërkohë familjarët e të ndjerëve falënderuan drejtorin Vahidin Isenin për rrespektin që i’a ka bërë me ndarjen e mirënjohjeve.

Për drejtorin e shkollës fillore” Muharrem Kadriu” në Tërnoc, Vahidin Iseni, ndarja e mirënjohjeve për punëtorët e ndjerë tashmë është bërë tradicionale e cila është mirëpritur nga të gjithë e në veçanti nga familjarët./Lugina Press/