Home Aktuale Bujanoc: Këshilli Komunal i jep pëlqimin NP “Komunalia” për kufizimin e ujit...

Bujanoc: Këshilli Komunal i jep pëlqimin NP “Komunalia” për kufizimin e ujit të pijshëm

730
0
SHARE

 Këshilli Komunal i komunës së Bujanocit  i ka dhënë pëlqimin Ndërmarrjes  Publike “Komunalia”  për kufizimin e ujit të pijshëm për sezonin veror në raste të nevojës dhe mungesës.

Kërkesa për kufizim të ujit në situata të nevojshme e tij u aprovua gjatë seancës së 13 të këshillit komunal  që u mbajtë gjatë ditës së djeshme.