Home Aktuale Autostrada E75 drejt Preshevës do të përfundoj në vitin 2016

Autostrada E75 drejt Preshevës do të përfundoj në vitin 2016

736
0
SHARE

Sic ka njoftuar ministresha e infrastrukturës Zorana Mihaloviq, austostrada E75 apo koridori 10 që kalon nëpërmjet Luginës së Preshevës do të përfundoj në vitin 2016.

Sipas saj, prioritet i punëve të kësaj ministrie janë koridoret, koridori 10 drejt Preshevës dhe asaj në Gradina, rrugët që shpien nga Nishi drejt Maqedonisë dhe kufirit Bullgar.

Ministresha Mihaloviq ka deklaruar, transmeton presheva.com se në këto akse rrugore kanë filluar të punohet shumë, por për shkak të tuneleve dhe urave dhe konfiguracionit të vështirë të terrenit, punët po ecin me vështirësi.

“Po vazhdojnë punët në koridorin 10, dhe kjo rrugë është prioritet apsolut dhe ne duhet ta përfundojmë deri në vitin 2016″ ka thënë ministresha për infrastrukturë dhe komnikacion Zorana Mihajloviq.