Home Aktuale Arrihet marrëveshje për Listën e përbashkët parlamenatare ndërmjet PVD-PD-LPD

Arrihet marrëveshje për Listën e përbashkët parlamenatare ndërmjet PVD-PD-LPD

212
0
SHARE

Partia për Veprim Demokratik-PVD ka njoftuar sot se është arritur marrëveshja me dy subjekte tjera: Partia Demokratike-PD dhe Lëvizja e Progresit Demokratik-LPD, për pjesëmarrje të përbashkët në zgjedhjet parlamentare.

Lista zgjedhore do të quhet „KOALICIONI I SHQIPTARËVE TË LUGINËS“.

Më poshtë e gjeni njoftimin e plotë:

KOALICIONI I SHQIPTARËVE TË LUGINËS

Arrihet Marrëveshje për pjesmarrje në zgjedhjet parlamentare

“Koalicioni i Shqiptarëve të Luginës” është emërtimi i Listës së përbashkët parlamentare i përbërë nga Partia për Veprim Demokratik, Partia Demokratike dhe Lëvizja e Progresit Demokratik, për pjesmarrje në zgjedhjet parlamentare të 3 prillit të këtij viti.

Marrëveshja e nënshkruar sot është rezultat i bisedimeve mes subjekteve politike shqiptare si përgjigje për përfaqësim dinjitoz dhe profesional në nivelin parlamentar dhe si vazhdimësi e betejës politike për avancimin e të drejtave të shqiptarëve të Luginës së Preshevës.

Partia për Veprim Demokratik
Shërbimi për informim