Home Aktuale Arifi falënderon kuvendarët për votimin e buxhetit 2021(video)

Arifi falënderon kuvendarët për votimin e buxhetit 2021(video)

625
0
SHARE

Kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi ka falënderuar këshilltarët e kuvendit komunal të Bujanocit të cilët kanë votuar buxhetin për vitin 2021.

Sipas tij, këtë vit për herë të parë ka rritje të buxhetin dhe ate  në shumë prej 1.298.000.000 dinarëve.