Home Aktuale Zyrtare: APN dhe LRPDSH nënshkruajnë marrëveshje politike për bashkëqeverisjen e Preshevës (dokument)

Zyrtare: APN dhe LRPDSH nënshkruajnë marrëveshje politike për bashkëqeverisjen e Preshevës (dokument)

798
0
SHARE

Kryetari i APN-së Shqiprim Arifi si dhe ai LrPDSH-së Sami Salihu sot në sallën e Kuvendit Komunal në Preshevë kanë nënshkruar marrëveshjen politike për bashkëqeverisje.

Dokumenti i tërësishëm: