Home Aktuale Themelohet motoklubi i parë në Luginë “MOTO PRESHEVA”

Themelohet motoklubi i parë në Luginë “MOTO PRESHEVA”

763
0
SHARE

Kuvendi themelues i Moto Klubit sot në takimin ne mbajtur në Preshevë ka themeluar zyrtarisht Moto Klubin nga Lugina e Preshevës “Moto Presheva”.

MotoPresheva-03

Dashamirët dhe pasionuesit e Motoçiklizmit nga Lugina e Preshevës në bazë të statusit dhe rregullores paraprake të klubit kanë zgjedhur drejtuesit dhe kryesia e Moto Klubit “Moto Presheva”.

MotoPresheva-04

Në këtë takim unanimisht u emërua edhe presidenti i moto klubit Driton Salihu, sekretar Kenan Kamberi dhe arkatar i klubit Samir Osmani.

MotoPresheva-05

U diskutua rreth organizimit të klubit për vitet e ardhshme si dhe antarsimin e antarëve të rinjë.

MotoPresheva-02

Gjatë muajit korrik Moto Presheva do të organizojë edhe moto meetingun e parë në Preshevë ku do të marrin pjesë edhe motorista nga të gjitha trojet shqiptare. /presheva.com/

MotoPresheva-00