Home Aktuale Ta ndihmojmë voglushin Omer Mehmetin

Ta ndihmojmë voglushin Omer Mehmetin

662
0
SHARE

Omer Mehmeti 3 vjeçar, ka nevojë për ndihmën tuaj pasi që vuan nga tumori.

Omeri vuan nga tumori dhe zgjidhjen për problemin e tij mund të gjejnë vetëm jashtë vendit.

Mirëpo për ta dërguar në shërim jashtë vendit, familjes i duhet që të paguaj prej 200 mijë euro, dhe familja e Mehmetit nuk kanë mundësi që të përballojnë një gjë të tillë.

Intervenimi emergjentë është më se i domosdoshëm andaj të gjithë ata të cilët mund të kontribuojnë në shërbimin e Omerit , në këtë xhirollogarri: 1507011001377046 në Raiffesien BANK.. SËIFT code :RBKOXKPR

Ose të paktën mund t’i bëni share faqes së tij në Facebook.

https://www.facebook.com/pages/Ta-ndihmojm%C3%AB-Omer-Mehmetin/219984278190938?fref=ts

LEAVE A REPLY