Home Aktuale SHKMT JEHONA në Zvicër ngushëllon familjen Turker për humbjen e të...

SHKMT JEHONA në Zvicër ngushëllon familjen Turker për humbjen e të birit

393
0
SHARE

TELEGRAM NGUSHËLLIMI

Me rastin e vdekjes tragjike të Berat Faruk Turker, nipit të Sabedin Turkerit (Sabahit) SHKMT Jehona ngushëllon familjen, miqtë dhe farefisin. Zoti në xhenet… SHKMT JEHONA.

Kryetari Musa Salihu