Home Aktuale Samolica edhe më fuqishëm me Partinë Demokratike(video&foto)-Speciale

Samolica edhe më fuqishëm me Partinë Demokratike(video&foto)-Speciale

837
0
SHARE

Partia Demokratike në krye me Dr. Nagip Arifin ka vzhduar shpalosjen programit të  sajë në tubimin zgjedhorë të zgjedhjeve të 24 prillit në fshatin Samolicë.

12592362_1067877219944764_6228439938828478535_n

 Shumica e  banorëve të këtij vendbanimi që kishin ardhur për ti dhënë përkrahje të fuqishme Dr.Nagip Arifit i cili në mandatin e tij si kryetar komune kishte realizuar një sërë projektesh me rëndësi jetike për këtë fshat i bënë një pritje madhëshore të parit e PD-së Nagip Arifit.

12994477_1067876146611538_5609087212759089802_n

Tubimi u hap me intonimin e himinit kombëtar dhe me një minut heshtje.

 13001217_1067876433278176_2349962244273151380_n
Fillimisht para të pranishmëve foli Fejzi Beqir i, sekretar gjeneral  së PD-së  i cili tha se sot  ndjehem krenar dhe ballëhapur para jush sepse ate që e kemi premtuar edhe e kemi realizuar dhe e bënë realitet. Beqiri po ashtu tha se që kur ekziston   bashkësia lokale e fshatit Samolicë  e deri në vitin 2012 nuk është investuar,  sa është invetuar gjatë katë viteve të fundit.

13007382_1067876623278157_4168628363639039634_n

  Emsale Jahiu sekretare e forumit të gruas pranë PD-së  thekoi se Partia Demokratike për dallim nga subjektet tjera ka për qëllim afirmimin e poztës së gruës  në shoqëri,  këtë më së miri e tregon edhe struktura e listës së PD-së.

13015166_1067876833278136_263812859153213542_n

     Ndërkohë Arbër Pajzaiti shef i shtabit zgjedhor të PD-së tha se Samolicën e kemi vizituar shum herë dhe sa her  që e kemi ardhur e kemi gjetur më të bukur, sepse në këtë fshat investoi PD.12987233_1067876959944790_6979100809599056979_n

Se rinia ka vend të posaçëm në PD këtë e dëshmon edhe nëndega e fshatit Samolicë tha Fitor Asani nga rinia  e Partisë Demokratike në Samolicë.

13006532_1067877109944775_2477555652372499705_n

Para të prnishmëve foli dhe Samet Latifi këshilltar i PD-së për në asamblen komunale i cili elabori realizmin e projekteve.

13061921_1067877309944755_4598349947738608079_n

  Në fund Nagip Arifi kryetar i PD-së njëherit dhe kryetari komunës së Bujanocit, Nagip Arifi,  tha se gjatë këtyre katër viteve në Samolicë kemi realizuar projekte të shumta si në infrastrukturë, zhjvillimin e bizneseve.

13043309_1067877596611393_8749760479465670657_n Arfi po  ashtu tha se edhe për katër vitet e ardhëshme në Samolicë do të investojmë edhe në shum projekte tjera.

13043498_1164551800231410_2596519123363600938_n

  Partia Demokratike tubimin  përmbyllës do të e  mbajë të mërkurën më 20 prill në ora 18.

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=B-KgTI1ST2A    ” width=”560″ height=”315″]