Home Aktuale Reagon OVL UCPMB: Njerëz të pautorizuar po lëshojnë vërtetime fallco

Reagon OVL UCPMB: Njerëz të pautorizuar po lëshojnë vërtetime fallco

630
0
SHARE

Njoftim
Ovl e Uçpmb-së njofton të gjithë veteranët dhe invalidët e luftës së lavdishme të UÇPMB-së se përsëri disa njerëz të paautorizuar janë duke lëshuar vërtetime në emër të kësaj organizate.
Ju bëjmë me dije të gjithë juve se ato vërtetime të cilat lëshohen jashta OVL-së janë të pavlefshme dhe jo legjitime dhe me qëllime të caktuara për të përfituar njerëz të caktuar.
OVL së bashku me ju (veteran e invalid të UÇPMB-së) gjithmonë duhet të jetë në mbrojtje të vlerave të luftës së lavdishme të UÇPMB-së.
Andaj duhet të jemi të vendosur në mbrojtjen dhe dinjitetin e ish ushtarëve tanë.
Ovl ju bënë thirrje edhe njëherë që të mos bini preh e këtyre manipulimeve dhe manipulatorëve sepse përgjegjësitë për këtë do ti bartin vetë ata.

Me respekt nga kryesia e OVL-UÇPMB.
BUJANOC 18.09 2017.