Home Aktuale PVD ka mbajtur në Bujanoc tubim me të rinjtë nga Lugina...

PVD ka mbajtur në Bujanoc tubim me të rinjtë nga Lugina e Preshevës

686
0
SHARE

Partia për Veprim Demokratik sonte në Bujanoc  ka mbajtur  tubim me të rinjtë nga Lugina e Preshevës.

Shaip Kamberi  kryetari i PVD-së,  para të parnishmëve mes tjerash theksoi  se ” Besoj se të gjithë kandidatët që i kemi në list,  janë të gatshëm që kopetencat,  fushëveprimet dhe obligimet që i sjell pjesëmarrja në këshillin nacional do të dinë më mirë se të gjithë me i kryer “.

“Këtë nuk janë kandidat që dalin në zgjedhje dhe pretendojnë të jene anëtar të KNSH-së për një meditje janë kandidat qe medojnë se me aftësitë e veta profesioanle do t’i japin përgjigje të gjitha problemeve që kanë të bëjnë me koptencat e KNSH-së” është shprehur Kamberi .

” Gjatë gjithë fushatës jam munduar dhe kam theksuar se  jam i nderuar t’i prijë një liste me kandidtë jashtë zakonisht mirë të përgaditur për t’u ballafaquar me të gjitha problemet që i kemi në të ardhmen ,ato probleme që po shfaqen herë pas here nga e kaluara,  tha ndër të tjera Ragmi Mustafa kandidat për  kryetar të KNSH-së nga lista e PVD-së

Elani, motivi dhe pasioni i të rinjve dëshmonin vullnetin e madh për fitoren e përbashkët të 4 nëntorit.

Ragmi Mustafa, Shaip Kamberi dhe Ardita Sinani dhe Enkel Rexhepi shprehën me këtë rast nevojën për mobilizim, organizim dhe angazhim të përditshëm, për ta zyrtarizuar flamurin kombëtar dhe librin shqip në institucionet shtetërore dhe në bankat shkollore.

Rinia, edhe sonte e dëshmoi se ajo vendosë,