Home Aktuale Gjermani:Ndeshje miqësore në futboll KF”Tërnoci”-FC”Kosova 2:0

Gjermani:Ndeshje miqësore në futboll KF”Tërnoci”-FC”Kosova 2:0

877
0
SHARE

 

Në München të Gjermanisë është zhvilluar një ndeshje miqësore në futboll në mes KF”Tërnoci” dhe FC”Kosova” nga München-i e cila ka përfunduar në favor të KF” Tërnoci” 2:0.

Për nder të 10 vjetorit të pavarësisë se Kosovës në München të Gjermanisë ka qëdruar KF”Tërnoci” nga Tërnoci ku ka zhvilluar ndeshje vëllezërore më FC”Kosova” nga München-i.
KF”Tërnoci” ka vizituar këtë vend me ftesë të FC”Kosova” me çrast  dhe janë pritiur ngrotësisht si nga klubi Kosova po ashtu dhe nga mërgimtaërt e atjjeshëm.


Ndeshja është zhvilluar gjjëtë ditë së sotme ku mërgimatarët Tërnocas në Gjermani por edhe nga Zvicra përcjellën për së afërmi ndeshjen për ti dhënë përkrahje KF”Tërnoci” nga Tërnoci.

Ndryshe tifozët e KF”tërnoci njihen me emrin”Agallart”.