Home Aktuale Agjenda për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin”

Agjenda për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin”

426
0
SHARE

28 Nëntor 2015, (e shtune)
Bujanoc

11:00 Takim solemn në selinë e KKSH-së

11:30 Tubim i qytetarëve në qendrën e qytetit

11:45 Vendosja e Flamurit në objektin e KKSH-së
– marshi me qytetarët për në Qendrën Sportive ”Rinia”

12:00 Fillimi i programit festiv në Qendrën Sportive “Rinia”
– program artistik prezenton Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”
Ftoj gjithë qytetarët shqiptar të marrin pjesë në programin festiv për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin”!

K R Y E T A R I

Jonuz Musliu