Home Aktuale Aksion i policisë në fshatin Tërnoc

Aksion i policisë në fshatin Tërnoc

898
0
SHARE

Në orët e pasditës në fsahtin Tërrnoc të Bujanocit policia ka filluar një aksion bastisjesh nëpër disa shtëpit të këtij vendbanimi etnikisht me shqiptarë, me pretekst për gjetje të duhanit të kontrabanduar,

Në shtëpitë e Mesud Jusufit, Qani Avdiut dhe Sefer Avdiut policia konfiskon duhanin e pa përpunuar të cilët e kishin prodhuar me djers e mund gjatë tërë verës këto tri familje nga Tërrnoci.