Home Aktuale Zyra e deputetit Fatmir Hasani në Bujanoc, ka nisur aksion për regjistrimin...

Zyra e deputetit Fatmir Hasani në Bujanoc, ka nisur aksion për regjistrimin e qytetarëve të cilëve iu është pasivizuar vendbanimi

81
0
SHARE

Zyra e deputetit Fatmir Hasani në Bujanoc, ka nisur aksion për regjistrimin e qytetarëve të cilëve iu është pasivizuar vendbanimi.

Për të krijuar një statistikë më të saktë luten të gjithë qytetarët të cilëve iu është pasivizuar vendbanimi dhe iu është shlyer emri nga regjistrat shtetërore ose edhe personat që njohin dikë që i është pasivizuar ndonjë anëtar i familjes nga regjistrat që rastin të e paraqesin tek Zyra e Deputetit Popullorë brenda objektit te komunës në Bujanoc.

Qëllimi është të ketë një numër sa më të saktë të personave fizik me këtë problem dhe të krijohet një databazë me anë të së cilës do mirren hapa të mëtutjeshëm për zgjidhjen e këtij problemi serioz që është edhe çështje vendimtare për ruajtjen e bërthamës shqiptare ne Luginë të Preshevës.

Zyra e deputetit ju mirëpret dy ditë brenda javës (E Hënë dhe e Mërkure prej ora 10:00-15:00)