Home Aktuale Zoran Stankoviq uron festën e Bajramit

Zoran Stankoviq uron festën e Bajramit

91
0
SHARE

Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues për komuat Preshevë, Bujanoc dhe Medhegjë, me rastin e Festës së Fitër Bajramit të gjithëve banorëve të komunave Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, besimtarëve musliman dërgon urimet me rastin e Festës së Fitër Bajramit, me dëshirë që kjo festë të festohet me shëndet, gëzim dhe qetësi shpirtëore me familjen dhe miqët e tyre.
„Dëshiroj që ditët festive t`i kaloni në lumturi familjare. Le të sjell kjo festë gëzim, mirëqënie, mirëkuptim të mbushur me rrespekt dhe tolerancë të ndërsjelltë“, ka porositur Zoran Stankoviq, kryetar i Trupit Koordinues.