Home Aktuale Zëri i Luginës ftohet në festivalin ndërkombëtar në Bërçka të Bosnës dhe...

Zëri i Luginës ftohet në festivalin ndërkombëtar në Bërçka të Bosnës dhe Hercegovinës

191
0
SHARE

 

SH.K.A Zëri i Luginës nga  Bujanoci do të merrë pjesë në Festivalin e X foklorik i cili   do të mbahet  në Bërçka të Bosnës dhe Hercegovinës.

 Në organizim të  Shoqëria Kulturo Artistike “Behar” në qershorë të këtij vitit nga data 18.06deri më  23.06.2014 në    Bëçka të Bosnës dhe Hercegovinës  do të mbahet  festivali X folklorik ndërkombëtarë  “MAOÇA 2014”.

   Në këtë festival do të merrë pjesë edhe Shoqëria Kulturo Artistike “Zërri I Luginës” nga Bujanoci e cila tashmë ka pranuar  ftesën për pjesëmarrje.

Me këtë rast Naim Salihu kryrtar SH.K.A “Zëri i Luginës” ka shprehur kënaqësinë që kanë marrë ftesë për në festivalin “MAOÇA 2014”  nëBrçka të Bosnës dhe Hercegovinës.

Salihu thotë së janë duke i bërë të gjitha përgaditjet për në festival  dhe se do të prezentojnë me valle tradicionale të rajonit të luginës dhe se do të prezentojnë më veshje kombëtare./Lugina Press/

 f