Home Aktuale Zëdhënësi i kryetares së komunes: Ish komandantat e UCPMB-së, sot Komandanta të...

Zëdhënësi i kryetares së komunes: Ish komandantat e UCPMB-së, sot Komandanta të EUROVE /foto/

174
0
SHARE

Abdullah Ahmedi, zëdhënës i kryetarës së Komunës së Preshevës Ardita Sinani me një postim në rrjetin social Facebook ka nënçmuar rëndë ish-komandantët e UçPMB-së.

Ahmedi, zyrtarë i lartë i Komunës ka shkruar se: Ish-Komandantet e UçPMB-së sot komandantat e Eurove.

Arsyja e këtij postimi nuk dihet, deri sa pas pak kohësh ky shkrim është shlyer nga ai.

Ky është një nënçmim i rëndë nga një zyrtar komunal Preshevar për ish luftëtarët dhe të gjithë ata që kontribuan pë lirinë e këtyre trojeve. /presheva.com/