Home Aktuale Xhelal Memeti, ujitë lulet nëpër gropat e rrugëve të Preshevës! (FOTO)

Xhelal Memeti, ujitë lulet nëpër gropat e rrugëve të Preshevës! (FOTO)

311
0
SHARE

Numri 1, në listën e PVD-së për këshilltar komunal të Preshevës, Xhelal Memeti, ka ndërmarrë një aksion senzibilues për gjendjen faktike të rrugëve së Preshevës.

Memeti, ka ujitur lulet e mbjellura nëpër gropat e rrugëve kryesore të qytetit të Preshevës, rrugë të cilat po menjanohen së ndërtuari nga pushteti aktual i Preshevës. Ai ka akuzuar krerët e komunës, se qëllimisht po bëhet kjo ndarja, me që, tani pushteti shtron dhe mirëmban vetëm rrugët.

xhelal mehemti