Home OPIONIONE Voto për ARSYJEN mos e votoni SHPRESËN

Voto për ARSYJEN mos e votoni SHPRESËN

133
0
SHARE

Nëse mendoni se në Luginë mund ti krijoni 100 vende pune, nëse mendon se mundesh mi kthy intelektualët të punojnë në luginë e ti ktheni në vend prej Kosovës e Shqiprisë , atëher kjo është e arsyeshme mund të realizohet. Po nëse ju thonë që i krijon 10 fabrika i punsojn krejt luginën dhe dhe ju thonë se luginën kanë me bo Amerikë kjo është shpresë pra shpresa është rrenë. Nëse Partit nuk japin asnjë premtim, pos qe e shajnë njëri tjetrin, atëher kjo është parapregaditje për një hajni të madhe. Pra arsyja është e logjikshme, shpresa fantazi. Prandaj votuesi kur ta qese votën duhet të ketë parasyshë ta favorizojn ARSYJA MBI SHPRESËN.

Shkruan: Kastriot Kaqa Saqipi /regjisor/