Home Aktuale Vizioni thirrje publike për aplikim për bursa për fëmijët jetim në Luginë...

Vizioni thirrje publike për aplikim për bursa për fëmijët jetim në Luginë nën moshën 12 vjeçare

144
0
SHARE

Shoqata Vizioni për zhvillim dhe kooperim në bashkpunim me Fondacioni ALSAR.

Hap thirrjen për aplikim për bursa për fëmijët jetim nën moshën 12 vjecare , për Preshevë Bujanoc dhe Medvegjë.

KRITERET E PERCAKTUARA PER APLIKIM

• Që prindi i fëmijës ( Babai ) nuk jeton.
• Çdo fëmijë jetim që është nën moshën 12 vjeç.

Stafi i shoqatës Vizioni për zhvillim dhe kooperim në bashkpunim me Qendrën për punë Sociale në Preshevë dhe Qendrën për pune sociale në Bujanoc do te asistoj në kompletimin e dokumenataciont të nevojshëm për të qenë përfitues i bursës çdo fëmijë jetim nën moshën 12 vjeç.

Vizioni për zhvillim dhe kooperim
Telefoni : +381638069611
E-mail : vizioni.zhk@gmail.com
06.01.2021