Home Aktuale Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim ka filluar me kursin profesional të...

Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim ka filluar me kursin profesional të rrobaqepsisë në Preshevë

108
0
SHARE

Lajmin e kanë bërë të ditur OJQ Vizioni për Zhvillim dhe Kooperim përmes një njoftimi në faqen e tyre zyrtare në facebook.

Njoftimi i plotë:

Sot  filluan  me kursin  profesional të rrobaqepsisë 10 kursante , të cilat në të ardhmen do të jenë 10 rrobaqepëse profesionale .

Kursi profesional i rrobaqepsisë

është  kurs intensiv dhe mbahet  5 ditë në jave, nga e hena – premte ,i cili  zgjatë 6 muaj.

Ne program jane te perfshira teoria si dhe praktika.

Keto jane disa nga temat bazë të kursit:

* Historia e modës dhe kostumografisë.

* Teoria e ngjyrave.

* Teknika të zhvillimit të prerjes industriale

* Skicim figure.

* Qepje e modelit.

* Rregullim i difekteve

* Modelim dhe prerje për bebe dhe femijë.

* Modelim dhe qepje bluze.

* Modelim dhe qepje fustani.

* Modelim dhe qepje këmishe.

* Modelim dhe qepje xhakete.

* Modelim dhe qepje palltoje, etj.

Kursi profesional eshte i mundesuar nga :

#TIKA

#KomunaePresheves

#shoqataVizioniperzhvillimdhekooperim