Home Aktuale (Video) ARGUMENT- Feja dhe Terrorizmi

(Video) ARGUMENT- Feja dhe Terrorizmi

139
0
SHARE

Në emisionin Argument në RTVM 2 i ftuar për të diskutuar mbi temën “Feja dhe Terrorizmi” Myftiu Qani ef. Nesimi.

[youtube url=”    https://www.youtube.com/watch?v=iWMuSkiBhVE       ” width=”560″ height=”315″]