Home Aktuale Vëzhgues dhe menaxher futbolli nga Zvicrra në Preshevë

Vëzhgues dhe menaxher futbolli nga Zvicrra në Preshevë

161
0
SHARE

ëvendës kryetar i komunës së Preshevës ka pasë takim me përfaqësuesit e sportit nga Presheva dhe Bujanoci, respektivisht përfaqësuesit e klubeve të futbollit , ku tema e takimit ishte organizimi i disa ndeshjeve testuese, ku do të sillen vezhgues dhe menaxher futbolli nga Zvicrra.
Këto përfaqësues, vendin tonë do ta vizitojnë më 17 shtator 2016, ku do të qëndrojnë disa ditë për të diskutuar dhe organizuar ndeshjet testuese së bashku me përfaqësuesit e klubeve nga vendi jonë.

Ndeshjet testuese mendohet të organizohen mes datave 24/25 shtator 2016.

ëvendës kryetar i komunës së Preshevës ka pasë takim me përfaqësuesit e sportit nga Presheva dhe Bujanoci, respektivisht përfaqësuesit e klubeve të futbollit , ku tema e takimit ishte organizimi i disa ndeshjeve testuese, ku do të sillen vezhgues dhe menaxher futbolli nga Zvicrra.
Këto përfaqësues, vendin tonë do ta vizitojnë më 17 shtator 2016, ku do të qëndrojnë disa ditë për të diskutuar dhe organizuar ndeshjet testuese së bashku me përfaqësuesit e klubeve nga vendi jonë.

Ndeshjet testuese mendohet të organizohen mes datave 24/25 shtator 2016.