Home Aktuale Veteranët tentojnë të hyjnë me dhunë në Rektorat (Foto)

Veteranët tentojnë të hyjnë me dhunë në Rektorat (Foto)

116
0
SHARE

Veteranët po brohorasin UÇK, UÇK, UÇK dhe Poshtë Rektori. Ndërkohë që kanë provuar që të hyjnë edhe me dhunë brenda rektoratit.

Qindra përkrahës dhe Veteranë të Luftës janë mbledhur tashmë në parkingun prapa Pallatit të Rinisë, për të vazhduar marshin e tyre drejt Rektoratit.

Ata do të demonstrojnë sot rreth kërkesave të tyre karshi Rektoratit për pranimin e një mijë studentëve pa provim pranues, ndërkohë që kërkesa e tyre është edhe dorëheqja e rektorit Ramadan Zejnullahu.

Xhavit Jashari ka thënë se nuk do të garantoj për një demonstratë të qetë dhe gjithçka do të zhvillohet në bzë të situatës. Ai ka thënë se nuk ka një plan të caktuar rreth sjelljes së tyre./Zeri/

auto_1_copy1417691437 auto_5_copy1417691443 auto_111417690956 auto_221417690958 auto_331417690960 auto_441417690962 auto_551417690965 auto_661417690968