Home Aktuale Vdesë kryetari i komunës së Medvegjës Sllobodan Drashkoviq

Vdesë kryetari i komunës së Medvegjës Sllobodan Drashkoviq

104
0
SHARE

Kryetari i komunës së Medvegjës Slobodan Drashkoviq (52) ka vdekur sonte , ku s ipas burimeve ende të pakonfirmuara, ai ka vdekur nga një atak në zemër

Slobodan Drashkoviq ka lindur më 28 shtator 1962, në Vrapçë, të komunës së Medvegjës. Sipas miqëve të tij, Drashkoviq ka qenë në vendin e tij të lindjes, në Vrapce, jo larg Medvegjës.   Me profesion ai ishte një ekonomist. Drashkoviq  është i martuar dhe ka një fëmijë. Karriera e punës së tij filloi më 14 shtator 1989 në shkollën fillore “Vladimir Bukiliqq” si mësuesit e lëndëve, ku ai punoi deri 1993.  Në zgjedhjet e qershorit 2006, ai u zgjodh kryetari i komunës në raundin e parë të votimit dhe që këtë funksion e drejtoi deri në vdekjen e tij.

 /Lugina Press/
http://www.akter.co.rs/27-drutvo/110640-preminuo-slobodan-drakovi.html