Home LAJME Ushtrimi pilates i cili zvogëlon belin në çast. Për transformim të plotë...

Ushtrimi pilates i cili zvogëlon belin në çast. Për transformim të plotë të trupit! (Video)

281
0
SHARE

Vetëm një ushtrim ju ndan nga beli i hollë…

Beli i hollë nxirret në pah më së shumti në muajt e verës kur bartim rroba të pakta dhe të shkurta, ndërkaq ai del në pah me rroba banje apo me veshje sportive.

Po ju sjellim ushtrimin super pilates me të cilin do të holloni belin, transmeton Telegrafi.

Beli i hollë nuk është lehtë të arrihet, sepse disa thjesht nuk kanë predispozita fizike për të, ndërkaq verës me siguri e dëshirojnë ta kenë më shumë se kurrë më parë.

Ekzistojnë ushtrime të caktuara të cilat mund t’u ndihmojnë atyre të cilat nuk kanë bel të hollë, mirëpo e dëshirojnë shumë.

Shikoni videon me një ushtrim të suksesshëm pilates, i cili do t’ju ndihmojë të arrini bel të hollë dhe të ngushtë:

[youtube url=”  https://www.youtube.com/watch?v=ayaXnPjpx2k  ” width=”560″ height=”315″]